Op deze pagina willen wij ons graag aan u voor stellen.

Mijn naam is Gezina Speekhout. Samen met mijn moeder Jannie Meijer run ik onze dierenspeciaalzaak in het mooie Groningse dorp Wildervank. Wildervank maakt deel uit van de gemeente Veendam.


Sinds 2005 zijn we eigenaar van Dierenparadijs Wildervank. Onze winkel is geen doorsnee dierenspeciaalzaak. De meeste commerciele merken honden- en kattenvoer tref je niet aan bij ons.
Wij adviseren onze klanten onder het motto: voer kat en hond natuurlijk en gezond.
Dit uit zich erin dat wij hoofdzakelijk werken met honden- en kattenvoeding vrij van geur-, kleur- en/of smaakstoffen en tevens geen conserveringsmiddelen toegevoegd. Wij voeren een 10-tal merken droogvoer in ons assortiment die aan deze eisen voldoen. 
Ook de soorten natvoer voldoen aan hoge eisen en zijn uiteraard van uitstekende kwaliteit.

In ons diepvries assortiment diverse merken KVV en diverse BARF producten.Verder gezonde natuurlijke snacks in de vorm van een breed assortiment gedroogde slacht producten.
De gezondheid van uw hond en kat zijn voor ons prioriteit nummer 1. Wij hebben door het volgen van diverse cursussen, waaronder KK1, en het bijwonen van lezingen veel kennis opgedaan wat betreft goede en gezonde hondenvoeding en kunnen u dus ten allen tijde van een betrouwbaar advies voorzien.
 

 

       
                                           Jannie                                                     Gezina


 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 gezondhondenvoer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel