Wij zijn hondenliefhebbers in hart en nieren. Naast fokker te zijn van Jack Russells hebben wij op dit moment ook een Amerikaanse Buldog als huisgenoot. Op de ze pagina stellen wij onze vrienden aan u voor.

Luna

 

Luna is onze Amerikaanse Buldog. Een teefje geboren 27 februari 2014. Ze is bij ons gekomen na een geval van echtscheiding toen ze 6 maanden oud was. Ze is een levenslustig, nieuwsgierig, vrolijk en super enthousiast dier zoals een Amerikaanse Buldog hoort te zijn. Haar doldwaze gedrag tovert al snel een lach op ieders gezicht. Ze gaat graag mee wandelen en het is haar lust en leven om met onze Jack Russells te dollen. Die zijn daar niet altijd van gediend maar Luna trekt zich er weinig van aan als de Jackies eens van zich afbijten omdat ze haar gedrag zat zijn. Ze wordt niet kwaad en blijft gewoon vrolijk. Wij voeren Luna uitsluitend KVV en Barf en daar gedijt ze uitstekend op. Luna is een trouwe en echte vriendin waar we ontzettend veel plezier van hebben.

 

Mayla

 

Mayla is een Jack Russel teefje geboren op 3 november 2009. Ze heeft de kleur Black & Tan. Ze is kortharig en laagbenig. Mayla is op een leeftijd van 6 maanden bij ons gekomen. Ze werd buiten gehouden en zocht bij slecht weer een schuilplaats in een kas die vol stond met hennep planten. Ze was erg nerveus en onzeker. Bij benadering ging ze direct op haar rug liggen en begon te plassen. Ook had ze een flinke wond aan haar rechter achterbeen veroorzaakt doordat ze er zelf regelmatig op zat te bijten. We zijn rustig met haar begonnen om ons vertrouwen te winnen en na een half jaar hadden we een heel ander hondje. Geen gebijt meer en ook het plassen was over.
We hebben nu aan Mayla een fijne huisvriendin die wel eens een beetje haar eigen willetje toont maar nooit irritant of agressief. Inmiddels heeft ze ook twee keer pups gehad ( 2011 en 2014 ) van onze reu Dexter ( overleden ) en het is de bedoeling dat ze in 2016 nog eens moeder wordt. 

 

Lizzy

 

Lizzy is een Black & Tan teefje kruising Jack Russel x Chihuahua. Ze is geboren 5 december 2008 en in januari 2009 bij ons gekomen. Ze is een speels hondje en haalt de gekste capriolen uit om aandacht te krijgen. Ondanks dat ze redelijk goed met de rest van onze honden omgaat houdt ze niet van vreemde honden en gaat onverschrokken tekeer tegen de grootste honden. Wel lachwekkend soms hoe ze ook onze Amerikaanse Buldog Luna naar de bek vliegt. Die zich daar overigens weinig van aantrekt. Ten opzichte van ons is ze heel aanhankelijk en soms wat onderdanig. Haar aanwezigheid zotrgt altijd voor leven in de brouwerij en we zijn dan ook zeer blij met haar.

 

Browny 

 

Browny is een Liver & Tan kleurige Jack Russel reu geboren 27 juli 2015 en is op 26 september 2015 bij ons komen wonen. Hij is een vrolijke pup met een echt Terrier karakter. Onverschrokken, doortastend en volhoudend. Hij houdt van dollen met de onze andere honden. Die zijn daar niet altijd van gediend maar hij blijft ze uitdagen en dat moet dus wel in de gaten gehouden worden. Het is de bedoeling dat Browny in de toekomst ook voor nageslacht gaat zorgen en wellicht op korte termijn komt er nog een teefje bij. 

 

Iduna 

Iduna is een jack russel teefje geboren op 27 augustus 2015. Het is een mooi blauw/tan bont teefje en een felle tante. Ze is 18 october 2015 bij ons komen wonen. Ze voelt zich onmiddelijk thuis en houdt wel van een robbertje stoeien met de rest van de roedel


 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 gezondhondenvoer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel